Η TÜV AUSTRIA HELLAS, συνεπής στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία και στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Greece Race for the Cure® 2015, το μεγαλύτερο θεσμό στον κόσμο, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά τoν Αγώνα Greece Race for the Cure® 2015 την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο. Με σύνθημα “It’s more than a breast… it’s a life!!” η ομάδα της «TÜV AUSTRIA HELLAS» συμμετείχε, στηρίζοντας ενεργά το έργο και τους σκοπούς του «Άλμα Ζωής».
Στόχος του 7ου Αγώνα Greece Race for the Cure® 2015 ήταν η ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.
Σχετικά με τη συγκεκριμένη ενέργεια ο Γενικός Διευθυντής της ΤÜV AUSTRIA HELLAS κ. Γιάννης Καλλιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η εταιρεία μας, με τη σημαντική στήριξη των εργαζομένων, των φίλων και των συγγενών της, συμμετείχε σε μία ακόμα κοινωνική δράση, αυτή τη φορά για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών «Άλμα Ζωής», στηρίζοντας ενεργά αυτούς που καθημερινά αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Συνεχίζουμε με συνέπεια και επιμονή να στηρίζουμε κάθε αξιόλογη κοινωνική δράση και να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Για εμάς η ενεργός προσφορά και στήριξη αποτελούν διαχρονικό και βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής μας κουλτούρας και φιλοσοφίας».