Η TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΑκοÜμε και ΠροσφέροÜμε», στήριξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος «Άσυλο Ανιάτων».

Η ομάδα της TÜV AUSTRIA Hellas επισκέφθηκε το Άσυλο Ανιάτων και δίνοντας μια γλυκιά νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα πρόσφερε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και εδέσματα για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτή τη χρονιά η στήριξη ήταν διπλή καθώς όλα τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα αγοράστηκαν και φέτος από το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία».

Η κ. Βάσω Κωτσάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας της TÜV AUSTRIA Hellas δήλωσε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά σταθήκαμε στο πλευρό του Άσυλου Ανιάτων και του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία» στηρίζοντας τη λειτουργία τους και το σημαντικό έργο που επιτελούν. Η TÜV AUSTRIA Hellas θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να υποστηρίζει φορείς και οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο με πραγματικό αντίκτυπο».

Η κ. Έφη Προκοπάκη, Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΤΙΑ δήλωσε : «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που επιλέξατε να στηρίξετε το έργο μας. Τη δεδομένη χρονική περίοδο, η δωρεά σας αξιοποιείται στην κάλυψη αναγκών σίτισης των ΚΔΗΦ και των ενοίκων που διαμένουν στις τέσσερις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  στα Μελίσσια, στο Νέο Ψυχικό, στο Πικέρμι και στα Βριλήσσια».

Η κ. Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Άσυλο Ανιάτων δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την TÜV AUSTRIA Hellas για την πολύτιμη προσφορά της. Η εν συναίσθηση, ο σεβασμός και τα αληθινά αισθήματα φιλανθρωπίας στις δύσκολες και απαιτητικές εποχές που βιώνουμε ανακουφίζουν και απαλύνουν τα προβλήματα των συνανθρώπων μας με αναπηρία».

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer