Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, στηρίζει ενεργά τον εθελοντισμό και την κοινωνική δράση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, το Παράρτημα Ηρακλείου ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, σχολικά είδη, παιχνίδια και βιβλία για να ενισχύσει το σημαντικό έργο της εθελοντικής ομάδας «Give».

H συγκεκριμένα ομάδα που δραστηριοποιείται στο Facebook με διαχειρίστριες τη Νάσια και την Τερέζα από το Ηράκλειο και ήδη αριθμεί σχεδόν 25.000 φίλους, πραγματοποιεί μία σειρά σημαντικών κοινωνικών δράσεων στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, φροντίζει για την κάλυψη των βασικών αναγκών 150 οικογενειών που είναι άπορες και αποτελούνται από ανέργους χωρίς επιδόματα από την Πρόνοια, πολύτεκνους και ηλικιωμένους.

Σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή ο Γενικός Διευθυντής της ΤÜV AUSTRIA HELLAS κ. Γιάννης Καλλιάς δήλωσε: «Η οικογένεια της TÜV AUSTRIA HELLAS αγκαλιάζει, ενθαρρύνει και ενισχύει κάθε εθελοντική προσπάθεια που προάγει την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη. Αυτή τη φορά οι συνάδελφοι από το Ηράκλειο προσέφεραν βασικά είδη ανάγκης στην εθελοντική ομάδα «Give». Συνεχίζουμε με συνέπεια και επιμονή να στηρίζουμε κάθε αξιόλογη κοινωνική δράση και να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη».

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer