Η TÜV AUSTRIA HELLAS, στο πλαίσιο της έμπρακτης υποστήριξης της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, ήταν ο επίσημος υποστηρικτής της εσπερίδας, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Μ.Ε.), με τίτλο «Απεντομώσεις – Μυοκτονίες με το βλέμμα στο μέλλον», στις 17 Νοεμβρίου 2015, στο Fenix Hotel της Γλυφάδας.

Κύριο αντικείμενο της εσπερίδας απετέλεσε το νέο Πρωτόκολλο Πιστοποίησης CEPA CERTIFIED το οποίο βασίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 16636 για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Παρασίτων. Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι από τους πρώτους φορείς στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, που έχουν ήδη αναγνωριστεί από την CEPA για την παροχή υπηρεσιών επιθεώρησης 3ου μέρους και πιστοποίησης με το εν λόγω πρωτόκολλο CEPA CERTIFIED.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV AUSTRIA HELLAS, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της πιστοποίησης των επιχειρήσεων του κλάδου απεντομώσεων και μυοκτονιών με το εν λόγω πρωτόκολλο, καθώς και στην προστιθέμενη αξία, που αυτή μπορεί να δώσει για την ανάδειξη των υπηρεσιών των επιχειρήσεων για τη δημόσια υγεία, με έμφαση στις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον ευαίσθητο χώρο των τροφίμων.Παράλληλα, με γνώμονα την ανάγκη να διαφοροποιηθεί και να θωρακιστεί η επαγγελματική ταυτότητα και τεχνική ικανότητα του προσωπικού των επιχειρήσεων απεντομώσεων και μυοκτονιών, ο εκπρόσωπος της TÜV AUSTRIA HELLAS, παρουσίασε τις δυνατότητες και τις επιλογές της Πιστοποίησης των Επαγγελματικών Προσόντων των παρόχων του κλάδου, με την ταυτόχρονη ολοκλήρωση του αντίστοιχου επαγγελματικού περιγράμματος από τον ΣΕΑΜΕ.

Επίσης, ο Πρόεδρος της CEPA, κ. Bertrand Montmoreau επισήμανε στην ομιλία του τη σημασία του πρωτοκόλλου CEPA CERTIFIED, αλλά και τη συμβολή των φορέων που έχουν αναγνωριστεί από τη CEPA στην Ελλάδα, όπως η TÜV AUSTRIA HELLAS, για την ώθηση του κλάδου.

Στην εκδήλωση αυτή, ο ΣΕΑΜΕ φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Integrated Pest Management “CEPA” και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Bertrand Montmoreau, τον Γενικό Διευθυντή της κ. Rolland Higgins και υπόλοιπα μέλη αυτής, καθώς και εκπροσώπους συνδέσμων εταιρειών απεντομώσεων μυοκτονιών από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer