Η ροδίτικη εταιρεία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕ «ΜAGNUS MAGISTER», δημιουργήθηκε από τον Μανώλη Παπαδημητρίου τη δεκαετία του 1980.

Η φιλοσοφία και ο στόχος της εταιρείας ήταν πάντα η αδιάκοπη και συνεπής επιδίωξη της ποιότητας, μαζί με τη δέσμευση για άνευ όρων ικανοποίηση των πελατών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Η Β.Ε.Τ.Α.Ε. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ «ΜAGNUS MAGISTER» αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης χυμών, αναψυκτικών και ζύθου, η οποία πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο ❝Principal❞.

Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid Shield, τεκμηριώθηκε πως η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού.

https://www.dimokratiki.gr/08-08-2020/pistopoiisi-covid-shield-gia-tin-v-e-t-a-e-papadimitrioy-emm-a-e/?fbclid=IwAR3gYrL-43u1mAfFX5Py7_6m-SiMFmK8GO_RaQoQGApd2q75LdiIiru1sZE

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer