Η TÜV AUSTRIA Hellas σας εύχεται Καλό Πάσχα!

Νέα της TÜV AUSTRIA Hellas

«ΔιασκεδάζοŰμε Ασφαλώς» με τη σφραγίδα της TÜV AUSTRIA Hellas
 

Η TÜV AUSTRIA Hellas διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Safe Water Sports, διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «ΔιασκεδάζοŰμε Ασφαλώς», η οποία φιλοξενήθηκε από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας τουριστικής ενημέρωσης Money-Tourism.gr – ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δεριζιώτη.

Η Online εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας στο προσκήνιο χρήσιμα συμπεράσματα για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ και την ανάγκη πιστοποίησης των υπηρεσιών στην επανεκκίνηση του Τουρισμού.

Η Μαρία Αγαπητού εξηγεί στο ypodomes.com πώς οι «Έξυπνες Πόλεις» αποτελούν την εξέλιξη των «συμβατικών» πόλεων, καθώς και τη βασική έννοια της σύγχρονης πολεοδομίας.

Όπως αναφέρει η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης & Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas, οι ουσιαστικές διαφορές με τις συμβατικές πόλεις, αφορούν σε βασικούς τομείς όπως η Διακυβέρνηση, η βιώσιμη αστική κινητικότητα, η υγεία, η περίθαλψη, η ασφάλεια, η οικονομική ανάπτυξη, η στέγαση αλλά και η βιοποικιλότητα.

Ο Δημήτρης Γραμματής, Διευθυντής Παραρτήματος Βόρειου Αιγαίου & Υπεύθυνος Τμήματος Βιολογικών Προϊόντων της TÜV AUSTRIA Hellas, μίλησε στο ypaithros.gr για τα πολλαπλασιαστικά οφέλη της βιολογικής παραγωγής και εξήγησε πώς η εταιρεία συμβάλλει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς τα βιολογικά προϊόντα, μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών πιστοποίησης που έχει δημιουργήσει.