Πιστοποιημένες Εταιρείες

 

Ο Όμιλος Εταιρειών ΕΛΠΕ ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες για την πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield στο ανώτατο επίπεδο Excellent, για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και τα γραφεία του, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. είναι η πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που λαμβάνει την πιστοποίηση CoVid Shield, σε επίπεδο Principal, για τη λειτουργία και τις εγκαταστάσεις της.

Πιστοποίηση του “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center” κατά ISO 9001 & ISO 22000, με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas.

Η UCI Greece Loan Management Services πιστοποιήθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 27001:2013.

Με πράσινη ενέργεια λειτουργεί πλέον το Ίδρυμα Περίθαλψης Χρονίως Πασχόντων, του Ασύλου Ανιάτων, με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Ο σχετικός έλεγχος και η πιστοποίηση του συστήματος πραγματοποιήθηκε δωρεάν από την TÜV Austria Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας «ΑΚΟÜΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟÜΜΕ».

Οι υπάλληλοι & συνεργάτες της TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζουν την αποθεραπεία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, αγοράζοντας ως Χριστουγεννιάτικο δώρο το παραμύθι «Η νεραϊδο-αμαζόνα Η Μυρτιά», από τον Ιατρό Αθλητιατρικής, Αθλετίας, κ. Ν. Ραζή.

Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ISO 14001:2015 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 20-21/01/2021 ⌚ 09:00 έως 16:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ | ISO 9001:2015”, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 01-02/02/2021 ⌚ 09:30 έως 16:30.
Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

*Η παρακολούθηση γίνεται με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντας σας την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Δείτε αναλυτικά όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα εδώ