Ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, σας καλωσορίζει στο νέο Newsletter, μέσω του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της TÜV AUSTRIA Hellas καθώς και για τα επερχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 

CoVid-Shield

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas με το βλέμμα στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες εφαρμόζουν και πιστοποιούνται με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield.

Πιστοποιημένα Καταστήματα Λιανικού Εμπορίου

Lidl Ελλάς

Η Lidl Hellas αποτελεί την πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση Covid Shield!
Η TÜV AUSTRIA Hellas μέσα από μια διαδικασία επιθεωρήσεων και ελέγχων στα καταστήματα της Lidl Ελλάς και στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε και πιστοποίησε στο ανώτατο επίπεδο Excellent την εφαρμογή και την ασφάλεια.

IQOS Greece

H TÜV AUSTRIA πιστοποίησε τα 30 καταστήματα IQOS Greece σε όλη την Ελλάδα με το Ιδιωτικό Σχήμα “TÜV AUSTRIA CoVid Shield”, το οποίο αφορά στη διασφάλιση τόσο των καταναλωτών, όσο και των εργαζομένων για την προστασία τους ενάντια στην πανδημία της νόσου COVID-19.

Πιστοποιημένα Καταλύματα και Ξενοδοχεία

Hotel Branco Myconos

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Branco Mykonos, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.

Sani Resort & Ikos Hotel

Τα ξενοδοχεία Sani Resort και Ikos Hotel είναι τα πρώτα στην Ελλάδα που πιστοποιούνται με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης TÜV Austria “Covid Shield”!

Ecali Club

To The Ecali Club, με τους ζεστούς και φιλόξενους χώρους που αγκαλιάζουν τα μέλη του από το 1971, προσφέροντας αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες για άθληση, χαλάρωση, διασκέδαση και δημιουργία, είναι το πρώτο country club στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “High”.

Grand Hotel Resort

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Holiday Resort στον Λιμένα Χερσονήσου, συνδυάζει την ομορφιά της Κρητικής φύσης με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κρήτη, που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”, αποδεικνύοντας την προσήλωσή του στην ασφάλεια των εργαζομένων, των επισκεπτών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Skiathos Palace Hotel

Το Skiathos Palace Hotel, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, με θέα τη μαγευτική παραλία των Κουκουναριών, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”!

Aegialis Hotel & Spa

Το 5* ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό είναι το πρώτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες, που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.
Επίσης πιστοποιήθηκε με το TÜV AUSTRIA CoVid Shield και το εστιατόριο του ξενοδοχείου “Nissi”, με το επίπεδο “Principal”.

Πιστοποιημένες Εταιρείες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων

Manifest – Facility Management

Η Manifest – Facility Management Services είναι η πρώτη πιστοποιημένη εταιρεία πανελλαδικώς με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο Principal.

ISS Facility Services Hellas

Η ISS Facility Services Hellas είναι η πρώτη πιστοποιημένη εταιρεία με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, που έχει λάβει το ανώτατο επίπεδο “Excellent”!

Πιστοποιημένες Λοιπές Εταιρίες

Metropolitan Expo

Η  Metropolitan Expo, είναι η πρώτη πιστοποιημένη εταιρεία του κλάδου των χώρων διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, που έχει λάβει το επίπεδο “Principal”!

Synergy in Supply Chain

Η Ελληνική Οικογενειακή Εταιρία Synergy in Supply Chain A.E., η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”!

Πιστοποιημένες Λοιπές Εταιρίες

Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ AGRO-2, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στις 20-21/07/2020, από τις 09:00 έως 16:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ |ISO 27001:2013″, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στις 16-17/07/2020, από τις 09:00 έως 16:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer