Με την ανάδειξη των 3 μεγάλων νικητών ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Όπως αντίστοιχα οι προηγούμενοι, έτσι και ο 3ος κύκλος του CapsuleT πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της TÜV AUSTRIA Hellas ως στρατηγικό συνεργάτη.

Στο πλαίσιο της υπέροχης on-line Τελετής Λήξης και Απονομής, η ομάδα του επιταχυντή υποδέχτηκε ψηφιακά -μέσω πλατφόρμας και σχετικού live stream- τις startups που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα, όπως επίσης κριτές, μέντορες, στρατηγικούς συνεργάτες, δημοσιογράφους, επενδυτές, εξέχοντες εκπροσώπους της πολιτείας και του τουριστικού τομέα.

Ειδικότερα, το 1ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ έλαβε η Campsaround, το 2ο βραβείο και το έπαθλο των 5.000 ευρώ έλαβε η Tourmie ενώ τέλος, το 3ο βραβείο και τα 3.000 ευρώ έλαβε η ομάδα της EV Loader.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζει ενεργά και διαρκώς αυτή την ελπιδοφόρα προσπάθεια ως στρατηγικός συνεργάτης, συμβάλλοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και των τριών πρώτων κύκλων για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.