Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με ηγετική θέση στον χώρο των Πιστοποιήσεων, Επιθεωρήσεων και Ελέγχων, συμμετέχει ενεργά στη δράση με αντικείμενο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι Διεθνώς αναγνωρισμένες υπηρεσίες Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων που παρέχει, σε πάνω από 45 επαγγελματικές ειδικότητες, καθώς και η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της, την καθιστούν πρώτη στην προτίμηση των ωφελουμένων της εν λόγω δράσης.

Το κύρος και η αξιοπιστία της TÜV AUSTRIA HELLAS, η άρτια οργανωτική και λειτουργική δομή της, η υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της και η δυνατότητα χρήσης καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα και προσδίδουν προστιθέμενη αξία σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Μέσα από απλοποιημένες διαδικασίες αίτησης και συμμετοχής στον εξεταστικό μηχανισμό, οι ωφελούμενοι του Voucher 29-64, έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας, αποκτώντας επίσημη Πιστοποίηση της επαγγελματικής τους επάρκειας, εφόδιο απαραίτητο για την επαγγελματική τους πορεία.

Μάθετε περισσότερα για τις πιστοποιούμενες ειδικότητες εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer