Σημαντική διάκριση για την TÜV AUSTRIA Hellas, απονεμήθηκε κατά την ιδιαίτερα επιτυχημένη γιορτή επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2019, υπό την διοργάνωση της ΝΕW TIMES PUBLISHING.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, βραβεύτηκε στην κατηγορία “Best Performing Companies” ως ένας από τους δυναμικότερους προμηθευτές των εν Ελλάδι ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο Grande Bretagne Hotel Athens, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του ελληνικού τουριστικού γίγνεσθαι ενώ το βραβείο παρέλαβε η κ. Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department.

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Καλλιάς δήλωσε: «είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βραβευόμαστε σε αυτόν το θεσμό και ιδίως σε μια πρωτοεμφανιζόμενη κατηγορία. Αυτή η διάκριση μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον ευαίσθητο και σημαντικό τουρισμό μας με το ίδιο πάθος, συνέπεια και αξία. Για όλους εμάς άλλωστε, η πιστοποίηση είναι πολιτισμός!»

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer