Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS και η ομάδα ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (CARGO 360 – TRUCK & CARGO INSURANCE – QUIX GLOBAL SA – CAELMUS CONSULTANCY EE – TÜV AUSTRIA Hellas) στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά στις αυξανόμενες & έκτακτες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου που προκύπτουν. Θέλοντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια του δύσκολου & σημαντικού έργου που παρέχει το Νοσοκομείο Βοστάνειο  στη Μυτιλήνη τόσο για τους ασθενείς που νοσούν από τον κορονοϊό, όσο και στην αντιμετώπιση της μεγάλης μεταναστευτικής ροής, υποστηρίζουμε θερμά το μεγάλο έργο τους.

Στόχος της Ένωσης είναι  να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό ποσό, με το οποίο θα αγοραστεί εξοπλισμός αναπνευστικής υποστήριξης καθώς και μάσκες, γάντια, ποδιές, ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό να λειτουργεί με ασφάλεια κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν.

Όποια εταιρεία επιθυμεί να συνεισφέρει στην εν λόγω προσπάθεια, Ο κωδικός ΙΒΑΝ του λογαριασμού είναι: GR04 0260 2200 0009 3020 0398 268 αναφέροντας το όνομα της εταιρείας και τον κωδικό C19 ή όπως επικοινωνήσει με την γραμματεία του συνδέσμου μας κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail info@cold.org.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer