Η TÜV AUSTRIA Hellas, με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, υποστηρίζει την ομάδα Olympian Racing και ενισχύει τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό F1 In Schools. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «ΑΚΟÜΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟÜΜΕ», αλλά και της απτής στήριξης μαθητών και φοιτητών ώστε να αξιοποιούν νέες και καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν την κινητικότητα, την ενεργοποίηση και την αυτονόμηση των νέων, μέσω του Εκπαιδευτικού Οργανισμού TÜV AUSTRIA Academy, η εταιρεία στηρίζει ως Χάλκινος Χορηγός τους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα, η Olympian Racing αποτελεί μια ομάδα συνεργασίας των ομάδων Sciron και AlimoDynamics του Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης και του 2ου Γενικού Λυκείου Αλίμου και έχει ήδη εκπροσωπήσει επάξια τέσσερεις φορές τη χώρα μας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Μετρώντας ήδη οκτώ χρόνια εμπειρίας και πολλαπλές διακρίσεις, φέτος προκρίθηκε στον διαγωνισμό F1 in Schools -Φόρμουλα 1 στα σχολεία, που αποτελεί μια παγκόσμια πρόκληση τεχνολογίας για μαθητές 11-19 ετών.

Η κορυφαία διοργάνωση συνδυάζοντας την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανολογία και τα Μαθηματικά (STEM Εκπαίδευση) έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που συμμετέχουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες με διαδραστικό τρόπο. Επιπλέον πρόκληση της ομάδας θα είναι η σχεδίαση και κατασκευή ενός αμαξιδίου το οποίο θα αγωνιστεί σε μια πίστα 20 μέτρων.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με προσανατολισμό την πρωτοπορία και όχημα τη δια βίου εκπαίδευση μέσω της TÜV AUSTRIA Academy, συνεισφέρει με όσα μέσα διαθέτει στην ουσιαστική στήριξη των νέων. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης καινοτόμων προσπαθειών για την εξέλιξή τους, τηρεί αυτή τη δέσμευση στήριξης, συμβάλλοντας στην εξέλιξή τους που ταξιδεύει το όνομα της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Γιατί η Εκπαίδευση είναι Πολιτισμός!

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer