Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, υποστηρίζει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με κάθε νέα εγγραφή στα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy, συμβάλλοντας στην κάλυψη μέρους των εξόδων θέρμανσής του.

 

Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA Hellas, βάσει του αριθμού των περσινών συμμετοχών στα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy, θα προσφέρει κατ’ ελάχιστον το ποσό των 1.500€ στον Οργανισμό για την κάλυψη μέρους των εξόδων της θέρμανσης των Σπιτιών του Οργανισμού ανά την Ελλάδα, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό ζεστασιά στα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτά. Όσες περισσότερες συμμετοχές υπάρξουν μέσα στο 2024, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το ποσό που θα διατεθεί για τον σκοπό αυτό.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς και ο Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Academy, κ. Στ. Μαργέτης, δήλωσαν: «Είμαστε σταθερά δίπλα σε οργανισμούς που προσφέρουν πραγματικό έργο στο κοινωνικό σύνολο, όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Χαιρόμαστε που γινόμαστε αρωγοί σε αυτό το σημαντικό έργο και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ανάλογες δράσεις για το κοινό καλό».

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, είπε σχετικά: «Ευχαριστούμε την TÜV AUSTRIA Hellas που βρίσκεται σταθερά δίπλα στο “Χαμόγελο” καλύπτοντας διάφορες ανάγκες του Οργανισμού με πάντα υψηλό αίσθημα προσφοράς. Με την κάλυψη μέρους των εξόδων θέρμανσης, συμμετέχει μία ακόμα φορά έμπρακτα στο έργο μας, προσφέροντας «ζεστασιά» στα παιδιά που μεγαλώνουμε στα 15 Σπίτια μας».

 

Η TÜV AUSTRIA Hellas, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΑκοÜμε και ΠροσφέροÜμε», στηρίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα Συλλόγους, Φορείς και Οργανισμούς που προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer