Η TÜV AUSTRIA Hellas, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, εξακολουθεί να υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια του πρώτου startup επιταχυντή αποκλειστικά για τον τουρισμό που δημιουργήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος και στον νέο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleΤ Travel & Hospitality Accelerator.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ως στρατηγικός συνεργάτης ,συμβάλλει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και του 6ου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.

Υπενθυμίζεται πως τo Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Google έχουν προχωρήσει στη σύζευξη των δυνάμεών τους για τον CapsuleT όπως και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός The People’s Trust και η Aegean Airlines ως επίσημος αερομεταφορέας των ομάδων.

Παράλληλα, στρατηγικοί συνεργάτες και υποστηρικτές του προγράμματος, πλέον της  TÜV AUSTRIA Hellas, είναι οι NBG Business Seeds, NeliosPwC GreeceProgramize καθώς και η Investing For Purpose.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του CapsuleT ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με αναγνωρισμένες startups της τουριστικής αγοράς όπως οι Clio Muse ToursFerryhopperTriparoundWelcome PickupsWorkathlon και Wooftogether, οι οποίες εντάχθηκαν ως community partners στο πρόγραμμα. Τέλος, υποστηρικτής για την παροχή προϊόντων καφέ θα είναι η Douwe Egberts/Foodrinco.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer