Η TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs συμμετέχει στη δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση που διοργανώνει η εταιρεία Bruker με θέμα «Olive Oil Profiling 2.0 method based on the Fourier 80 benchtop system» .

Ειδικότερα, ο Γενικός Διευθυντής των TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs, κος Γιώργος Σειραγάκης και άλλοι εκλεκτοί ομιλητές, θα παρουσιάσουν στις 30 Μαρτίου και ώρα 15:00 την καινοτομία και τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα ελέγχου ποιότητας του ελαιόλαδου Olive Oil profiling. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην τεχνική ανάλυσης τροφίμων με τη συσκευή NMR, ως εργαλείο για την επαλήθευση της δηλωμένης γεωγραφικής προέλευσης του ελαιολάδου αλλά και τον ποσοτικό προσδιορισμό των ποιοτικών του παραμέτρων. Τέλος θα γίνει ζωντανή μετάδοση των εν λόγω εργαστηριακών δοκιμών.

Το webinar απευθύνεται σε:
Εταιρείες Εμφιάλωσης και Αξιοποίησης Ελαιόλαδου
Παρόχους Εμπορικών Αναλυτικών Υπηρεσιών
Εξαγωγείς Ελαιόλαδου
Εισαγωγείς Ελαιόλαδου
Άτομα που εργάζονται σε ρυθμιστικούς ή κυβερνητικούς φορείς.
Ειδικούς σε θέματα NMR & Επαγγελματίες που εργάζονται στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.