Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων

Επαγγελματική κατηγορία: Τεχνικοί Συγκολλήσεων και Κοπής Μετάλλων με ειδικότητα Τεχνικός συγκόλλησης τήξης ηλεκτρικού τόξου με επενδεδυμένα ηλεκτρόδια

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, ένας από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Πιστοποίησης, Επιθεώρησης και Ελέγχου, ανταποκρινόμενη στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για πιστοποιημένους επαγγελματίες και αξιοποιώντας την εμπειρία της στο βιομηχανικό και στον κατασκευαστικό κλάδο, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων στην κατηγορία «Τεχνικοί Συγκολλήσεων και Κοπής Μετάλλων» και στην ειδικότητα «Τεχνικός συγκόλλησης τήξης ηλεκτρικού τόξου με επενδεδυμένα ηλεκτρόδια». Ο εξεταστικός μηχανισμός είναι διαπιστευμένος από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024, και τα προσόντα των πιστοποιημένων επαγγελματιών έχουν αναγνωρισιμότητα στην αγορά εργασίας και φέρουν τη σφραγίδα ενός έγκυρου, αξιόπιστου, αμερόληπτου Οργανισμού.

Η άρτια δομημένη εξεταστική διαδικασία, εξειδικευμένη ανά επαγγελματική κατηγορία, διασφαλίζει στον επαγγελματία την ευκαιρία να ξεχωρίσει στο σύγχρονο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, αποκτώντας επίσημη πιστοποίηση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του.

Στις 25 Ιουνίου 2015 ώρα 15:00, η TÜV AUSTRIA HELLAS διοργανώνει, στην Αθήνα, εξετάσεις για την πιστοποίηση «Τεχνικών Συγκολλήσεων και Κοπής Μετάλλων» με ειδικότητα «Τεχνικών συγκόλλησης τήξης ηλεκτρικού τόξου με επενδεδυμένα ηλεκτρόδια». Αν είστε επαγγελματίας του κλάδου και αναζητάτε τον πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό τρόπο για να προβάλλετε τα προσόντα σας στην αγορά εργασίας και να αποκτήσετε ένα επιπλέον εφόδιο για την επαγγελματική σας εξέλιξη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής σας στις εξετάσεις.

Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας καθοδηγήσει και να σας διευκολύνει ώστε να μετέχετε στον εξεταστικό μας μηχανισμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

TÜV AUSTRIA HELLAS

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Αρμόδια Επικοινωνίας: κα Μ. Χριστοφή

T. 210 5220920, εσωτ. 115

F. 210 5203990

E. people.certification@tuvaustriahellas.gr

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer