Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜV AUSTRIA HELLAS, ηγετικό φορέα πιστοποιήσεων στη χώρα μας, η αξιολόγηση για την κατάταξη  του συνόλου των ξενοδοχειακών μονάδων του Ομίλου ATLANTICA Hotels & Resorts στη Ρόδο, με την έκδοση του συνόλου των Πιστοποιητικών Κατάταξης από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Ο Όμιλος ATLANTICA Hotels & Resorts αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ανατολική Μεσόγειο και παρουσιάζει σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα σε Ελλάδα (Ρόδος, Κως, Κρήτη Κέρκυρα, Ζάκυνθο), Κύπρο και Αίγυπτο.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, ανήκει τους πρώτους φορείς πιστοποίησης που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Αρ.  Πιστ. Ε.ΣΥ.Δ.:49-5) για τις υπηρεσίες Κατάταξης Καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και έχει καταχωρηθεί ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) τόσο για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων όσο και για την αξιολόγηση των σημάτων «Ελληνικό Πρωινό» και «Boutique Hotel».

Η TÜV AUSTRIA HELLAS υποστηρίζει κάθε ανάγκη πιστοποίησης των δραστηριοτήτων μιας τουριστικής μονάδας παρέχοντας διαπιστευμένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν τα πρότυπα ISO 9001ISO 22000ISO 14001OHSAS 18001ISO 50001 καθώς και ελέγχους συμμόρφωσης σε ανελκυστήρεςανυψωτικά μηχανήματαεξοπλισμό υπό πίεσηηλεκτρολογικό εξοπλισμό,  πισίνες, υδάτινα πάρκα, παιδότοπους και παιδικές χαρές που βρίσκονται εγκατεστημένα σε ξενοδοχεία και τουριστικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σε απαιτούμενα σχήματα που αφορούν σε διαχείριση παραπόνων (ΙSO 10002), ασφάλεια τροφίμων (HACCP Codex Alimentarius), περιβαλλοντική διαχείριση (Κανονισμός EMAS), εταιρική κοινωνική ευθύνη (ISO 26000) καθώς και υπηρεσίες αξιολόγησης/πιστοποίησης για τα σχήματα We Do LocalΕλληνικό Πρωινό και Boutique Hotel  και το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «Water Sports Certified Quality»  για τις επιχειρήσεις εκμίσθωσης Θαλάσσιων Σπορ (ΕΕΘΣ). Η TÜV AUSTRIA HELLAS, μέσω του εκπαιδευτικού της Οργανισμού TÜV AUSTRIA ACADEMY, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαρκούς επιμόρφωσης σε όλα τα πεδία των υπηρεσιών της καθώς και υπηρεσίες πιστοποίησης των προσόντων του επαγγελματία του τουρισμού σε πληθώρα ειδικοτήτων.

Επιπρόσθετα, η TÜV AUSTRIA HELLAS ως ηγέτης του χώρου, χαράσσει στρατηγική διαφοροποίησης, τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων καταλυμάτων, όσο και μεταξύ των φορέων ελέγχου σχεδιάζοντας και κατοχυρώνοντας «Ειδικό Σήμα (logo) Αξιολόγησης» το οποίο αποδίδεται (προαιρετικά) με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων της. Η συγκεκριμένη δυνατότητα προς τις συμβαλλόμενες επιχειρήσεις, δίδεται αποκλειστικά και μόνο από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Στην TÜV AUSTRIA HELLAS με σεβασμό στις ανάγκες και την φιλοσοφία των συνεργατών μας και προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, προσεγγίζουμε την διαδικασία κατάταξης των καταλυμάτων με την επιδίωξη και προσδοκία να συνεισφέρουμε εμπράκτως στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού κλάδου της χώρας μας. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και ευθύνη για εμάς, ότι οι εξέχουσες επιχειρήσεις του χώρου, όπως ο Όμιλος ATLANTICA Hotels & Resorts, εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται και να μας επιλέγουν.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer