Η εταιρεία Fitness Meals πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης No Food Waste!
Με την εν λόγω πιστοποίηση η εταιρεία Fitness Meals αποδεικνύει έμπρακτα ότι λειτουργεί με γνώμονα τη διασφάλιση της πρόληψης της σπατάλης τροφίμων σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, συμβάλλοντας μετρήσιμα στην αντιμετώπιση του φαινομένου και αποδεικνύοντας στην πράξη σεβασμό στο περιβάλλον και στην κοινωνία.
Η εταιρεία Fitness Meals δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια, από δύο παιδικούς φίλους, τον Νίκο Μαργέλο (Executive Chef & Co-Founder) και τον Γιάννη Γραφανάκη (CEO & Co-Founder), με ένα κοινό όραμα: τόσο να αποδείξουν ότι μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι νόστιμη, απολαυστική και εύκολα διατηρήσιμη, όσο και να βοηθήσουν τον κόσμο να αποκτήσει μια υγιή σχέση με το φαγητό. Έτσι γεννήθηκε η Fitness Meals. Ένα service που προσφέρει χαρά, απόλαυση, πλούσιες γεύσεις, καλή διάθεση και υγεία! Πώς; Με την 1η και μοναδική επιχείρηση παράδοσης έτοιμων γευμάτων με συνδρομή στην Ελλάδα! Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, όπου όλοι προσπαθούν να βρουν βολικές λύσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, η Fitness Meals κάνει το γρήγορο και το εύκολο, θρεπτικό και απολαυστικό.
Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης NO FOOD WASTE αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas, σε συνεργασία με τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ – Boroume » και έχει στόχο την ελαχιστοποίηση της σπατάλης των τροφίμων σε όλα τα στάδια λειτουργίας τόσο των Επιχειρήσεων όσο και των Οργανισμών.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer