Η TÜV AUSTRIA HELLAS, ως ενεργό και υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας μας και της επιχειρηματικής κοινότητας προσφέρει έμπρακτα την υποστήριξή της στο εξαιρετικά σημαντικό έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.). Αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη προσφορά της στην Ελληνική κοινωνία, ανέλαβε να παράσχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της για την Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που θα υιοθετήσει, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

Εδώ και 58 χρόνια η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει αφιερωθεί με ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα στον αντικαρκινικό αγώνα της χώρας μας. Έχει κύριο στόχο τη φροντίδα και την κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες από καρκίνο συνανθρώπους μας, την ενημέρωση των πολιτών, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στα ασυμπτωματικά άτομα. Όπως επισημαίνει ο κ. Ε. Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ε.Α.Ε., στην ευχαριστήρια επιστολή του προς το Γενικό Δ/ντή της TÜV AUSTRIA HELLAS κο Ι. Καλλιά «…Σ’ αυτό τον αγώνα, που εξυπηρετεί όλους τους συμπολίτες μας και τους ασθενείς, αρωγοί μας υπήρξαν πάντοτε κοινωνικά ενεργοί συμπολίτες μας και κοινωνικά ευαίσθητες ιδιωτικές Εταιρείες».

Εμείς στην TÜV AUSTRIA HELLAS θεωρούμε ως πράξη μέγιστης ευθύνης και χρέους να στηρίξουμε τον αγώνα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την εύρυθμη λειτουργία της και την απρόσκοπτη παροχή του έργου της, ιδιαίτερα μάλιστα στο δύσκολο αυτό οικονομικό περιβάλλον που όλοι δραστηριοποιούμαστε.

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer