Από την Πέμπτη 30/01 μέχρι και την Κυριακή 02/02, η TÜV AUSTRIA Hellas θα συμμετέχει στην 25η έκθεση AGROTICA. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον αγροτικό κλάδο, παρουσιάζοντας πολυάριθμες υπηρεσίες και όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Μηχανήματα, Εξοπλισμό και Εφόδια από όλο τον κόσμο.

Η ΤUV AUSTRIA Hellas, με άριστη γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο της αλυσίδας των τροφίμων και της γεωργίας, με περισσότερους από 50 πιστοποιημένους, άρτια εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους επιθεωρητές ανά την Ελλάδα (με ειδικότητες όπως γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί, κτηνίατροι κα), κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή στους ακόλουθους τομείς:

  • στην Επιθεώρηση και Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 22000, ISO 22005, FSSC 22000, PAS 223, BRC, BRC-IOP Packaging, IFS, IFS Logistics, IFS Broker, ΑGRO 2.1-2.2, GLOBALG.A.P. για Φρούτα/ Λαχανικά & Ιχθυοκαλλιέργειες, AGRO 3.1-3.2-3.3-3.4 για το Χοιρινό κρέας)
  • στην Επιθεώρηση και Πιστοποίηση Προϊόντων (Βιολογικά προϊόντα βάσει των Καν. (ΕΚ) 834/2007 και 889/2008 και Πιστοποίηση προϊόντων χωρίς G.M.Ο. AGRO 7)
  • στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς η επίσκεψή σας στο περίπτερο της TÜV AUSTRIA Hellas προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητές μας στο πεδίο των επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων στον αγροδιατροφικό τομέα.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 16 – όροφος 2!

Σας περιμένουμε!

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer