Πιστοποιημένες Εταιρείες

 

Η TÜV AUSTRIA Hellas για τρίτη συνεχόμενη φορά ολοκλήρωσε με επιτυχία την επαναπιστοποίηση του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών ΥΓΕΙΑ Α.Ε.

 

Η ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα – Ελληνικό Τμήμα» ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης για την Ποιότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του EN ISO 9001:2015.

Η μονάδα Οικονομικής Διοικητικής Υποστήριξης Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Έργο «ΜΕΤ VET – Διακρατική Ανώτερη Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στον Τομέα Μετάλλου», από όλους τους εταίρους στο τέλος του 2020.

Η Délifrance Hellas, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, τους προμηθευτές της και το προσωπικό της, πιστοποιήθηκε με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, στο επίπεδο “High”.

Η Neon Services Facility Management, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, πιστοποιήθηκε με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, στο επίπεδο “Principal”.

Ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της TÜV AUSTRIA Hellas ως στρατηγικό συνεργάτη, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ❝ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ | ISO 45001:2018❞ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 08-09/02/2021 ⌚ 09:00 έως 16:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει τo εκπαιδευτικό πρόγραμμα ❝ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣμέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 10-12/02/2021 ⌚ 09:00 έως 16:00.
Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ❝INCOTERMS ® 2020 • Διακανονισμοί Αξιών (DCs) • Ενέγγυος Πίστωση (L/C) • Bank Payment Obligation (BPO)❞, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 16-17/02/2021 ⌚ 09:30 έως 15:30. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το επικαιροποιημένο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ❝DATA PROTECTION OFFICER EXECUTIVE ACCELERATED (DPO Executive ACCELERATED)❞, στις 16-18/02/2021 ⌚ 09:00 έως 16:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

*Η παρακολούθηση γίνεται με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντας σας την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Δείτε αναλυτικά όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα εδώ