IOOC
Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου είναι ο μοναδικός παγκόσμιος οργανισμός διεπαφής και πληροφόρησης, παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών. Εκτός από την παραγωγή και επεξεργασία οικονομικών στοιχείων και αξιολογήσεων, ο οργανισμός διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα και επιστημονικό προσωπικό διαμέσου του οποίου έχει αναπτύξει επι μέρους ποιοτικά στάνταρντ και επίσημες μεθόδους ανάλυσης για τον έλεγχο αυτών. H TÜV AUSTRIA FOOD ALLERGENS LABS μετά από συνεχόμενη 7ετή αποδοχή για τη διενέργεια εργαστηριακών αναλύσεων σε ελιές, ελαιόλαδο και ελαιοκομικά προϊόντα, εξακολουθεί να αποτελεί υπερήφανο μέλος του IOC και μεταξύ των 11 εργαστηρίων παγκοσμίως που έχουν εξασφαλίσει την ανώτατη βαθμίδα έκρισης τύπου C.