Στα τέλη του περασμένου έτους η TÜV AUSTRIA HELLAS συμπλήρωσε 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης στην Ελλάδα. Ξεκινώντας το 1994 με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, μέσα σε λίγα χρόνια, η TÜV AUSTRIA HELLAS επέκτεινε το δίκτυό της σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ το 2014 εγκαινιάστηκε ένα ακόμη παράρτημα στη Μυτιλήνη. Σήμερα, απασχολούμε συνολικά ένα έμψυχο δυναμικό της τάξης των 150 εργαζομένων, επιθεωρητών και συνεργατών. Παράλληλα, από την περασμένη δεκαετία ξεκίνησε η έντονη δραστηριοποίησή μας και στο εξωτερικό με θυγατρικές εταιρείες, παραρτήματα και αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε Κύπρο, Αλβανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Υεμένη, Ιορδανία, Πακιστάν και Κορέα, ενώ, το 2014 δημιουργήθηκε νέα θυγατρική εταιρεία με έδρα την Ντόχα του Κατάρ, καλύπτοντας την αγορά των Αραβικών χωρών του κόλπου.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την επιστημονική υποστήριξη του διεθνούς δικτύου του TÜV AUSTRIA GROUP, δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον τομέα των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων Συστημάτων Διαχείρισης, Προσώπων, Υλικών, Προϊόντων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού, Ανελκυστήρων, Κτηριακών και Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, με εντυπωσιακές επιδόσεις. Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες ελέγχου, πιστοποίησης και επαλήθευσης στον τομέα του περιβάλλοντος, της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, της ποιότητας, των δομικών προϊόντων, του χάλυβα, φέρνουν την TÜV AUSTRIA HELLAS στην κορυφαία θέση από πλευράς αξιοπιστίας και παρέχουν στους πελάτες της διαβατήριο για την επέκτασή τους στις ντόπιες και διεθνείς αγορές με σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες της αειφορίας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εισαγάγει στο portfolio των υπηρεσιών μας περισσότερες από 19 νέες υπηρεσίες, όπως είναι οι επιθεωρήσεις βιολογικών προϊόντων, φωτοβολταϊκών πάρκων, ανεμογεννητριών, εγκρίσεις τύπου οχημάτων, κέντρων ψυχαγωγίας παιδιών και ενηλίκων (λούνα πάρκ), υδάτινων πάρκων ψυχαγωγίας, παιδικών χαρών και παιδότοπων, κυλιόμενων κλιμάκων, επαληθεύσεις απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κα. Ακόμη, μέσω της ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (HELLAS), η οποία αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP, έχουν εκπαιδευτεί περισσότερα από 17.500 στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενισχύοντας την επαγγελματική τους καριέρα και υποστηρίζοντας τις δυνατότητες απασχόλησής τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εμφατική αναγνώριση της προόδου μας και επιτυχίας μας, αποτελεί το γεγονός ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει στην Ελλάδα, έχει οριστεί ως το focal point για όλο το TÜV AUSTRIA GROUP παγκοσμίως για τα θέματα της επιθεώρησης των τροφίμων καθώς και για τους ελέγχους και πιστοποιήσεις έργων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS χαράσσει την παγκόσμια στρατηγική του Group στα προαναφερόμενα θέματα.

Σήμερα, η TÜV AUSTRIA HELLAS στοχεύει ακόμη υψηλότερα, εξετάζοντας τις προοπτικές του μέλλοντος και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διεθνείς εξελίξεις. Η συνεχής προσπάθεια για επέκταση των διαπιστεύσεων και αναγνωρίσεων που λαμβάνει για τις υπηρεσίες που παρέχει, σε συνάρτηση με τη δυναμική και τεχνογνωσία που της προσθέτει το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, στέκονται αρωγοί στην πάγια στρατηγική της εταιρείας για ακόμη πιο ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και για πολύπλευρη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σήμερα έφτασε η ώρα να δώσουμε το λόγο σε εσάς που μας υποστηρίζετε. Στους πελάτες μας. Σε εσάς που οφείλουμε την παρουσία μας και την ύπαρξή μας. Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα, σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε όπως αφιερώσετε δέκα λεπτά από το χρόνο σας προκειμένου να συμπληρώσετε την άποψη σας για εμάς και να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Η διαδικτυακή έρευνα ικανοποίησης των πελατών μας θα ξεκινήσει να «τρέχει» από σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2015 (δηλαδή μέχρι τις 27/2/2015 και ώρα 12.00 μμ θα μπορείτε να συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο).

Τα δεδομένα που θα συλλέξουμε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους εταιρικούς σκοπούς της TÜV AUSTRIA HELLAS και είναι ανώνυμα. Από τη διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, δεν διατηρούνται στοιχεία υπολογιστών, χρηστών ή IP διευθύνσεις.

Παρακαλούμε πείτε μας τη γνώμη σας στο παρακάτω link: https://www.surveymonkey.com/s/72PFKM5

Τα αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης πελατών θα δημοσιοποιηθούν μέσω της εταιρικής μας ιστοσελίδας www.tuvaustriahellas.gr και θα αποτελέσουν το βασικό μας εργαλείο για τη χάραξη των πολιτικών μας τα προσεχή έτη.

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε. Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας! Πολλές ευχές για το νέο έτος με υγεία, δημιουργία και χαρά!

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer