Νέο Σχήμα Ελέγχου
“COVID CHECK” με την επικύρωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ)

Tο νέο εξειδικευμένο σχήμα TÜV AUSTRIA COVID CHECK  ανήκει στην επιτυχημένη οικογένεια TÜV AUSTRIA CoVid Shield και αφορά χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και χώρους συγκέντρωσης και συγχρωτισμού πολιτών ή/και πελατών αποτελώντας στην ουσία μία μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης και υποστήριξης του επιχειρηματικού κόσμου.

Πιστοποιημένες Εταιρείες

Η μονάδα παραγωγής της εταιρείας SIAMIDIS είναι πιστοποιημένη από την TÜV AUSTRIA Hellas, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2016 και εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ.
Το 2020 αξιοποιώντας την τεχνογνωσία στην ατομική προστασία ανέπτυξε και παράγει μάσκες μίας χρήσης σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ιατρικών μασκών ΕΛΟΤ ΕΝ 14683+AC.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, το αρχαιότερο και μεγαλύτερο αμερικανικό κολλέγιο στην Ευρώπη, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας (ΣΔΕ), σύμφωνα με τις απαιτήσεις του EN ISO 50001.

Η ELBISCO έλαβε την πιστοποίηση «TÜV AUSTRIA CoVid Shield» στο επίπεδο “Excellent” από την TÜV AUSTRIA Hellas, για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζει, με σκοπό την πρόληψη της εισδοχής και της διασποράς της νόσου του κορονοϊού στις εγκαταστάσεις της.

Η AVIS BUDGET – σεβόμενη τους εργαζόμενούς της και τους πελάτες της – έλαβε την πρωτοποριακή πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield, στο επίπεδο «Principal», για τις κεντρικές εγκαταστάσεις, τα γκαράζ στη Μεταμόρφωση, στον Άγιο Δημήτριο και στην Παιανία καθώς και για τα «Rent a Car» στην Αθήνα (στη Λ. Συγγρού 23) και στα Αεροδρόμια «Ελ. Βενιζέλος», «Ν. Καζαντζάκης» & «Μακεδονία».

H e-Fresh.gr, τo πρώτο αμιγώς online supermarket, έλαβε την πιστοποίηση «TÜV AUSTRIA CoVid Shield» στο επίπεδο “Principal” από την TÜV AUSTRIA Hellas, για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζει, με σκοπό την πρόληψη της εισδοχής και της διασποράς της νόσου του κορονοϊού στις εγκαταστάσεις της.

Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή), το πιστοποιημένο από τον Οργανισμό SAR (Safety and Rescue Training Organisation) 8ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ” στις 23/10/2020  09:00 έως 16:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ” στις 21/10/2020 ⌚ 09:30 έως 16:30. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ & ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. Ενισχύστε τις Δεξιότητές σας για Συμφέρουσες Συμφωνίες”, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 21/10/2020 ⌚ 09:30 έως 16:30. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

Η TÜV AUSTRIA Academy, λόγω μεγάλης συμμετοχής, διοργανώνει εκ νέου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ | ISO 9001:2015“, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 26-27/10/2020  09:30 έως 16:30. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

Η TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα INCOTERMS ® 2020 • Διακανονισμοί Αξιών (DCs) • Ενέγγυος Πίστωση (L/C) • Bank Payment Obligation (BPO)”μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 29-30/10/2020  09:30 έως 15:30. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.*

TÜV AUSTRIA Academy διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΕΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ” στις 29-30/10/2020  10:00 έως 14:15.
Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

*Η παρακολούθηση γίνεται με τη μορφή σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, δίνοντας σας την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Δείτε αναλυτικά όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα εδώ

    Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κατεβάσετε το Gamification Primer μας

      Please fill the form bellow to download our Gamification Primer