Μείωση των επιπτώσεων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον –

Νέος Περιβαλλοντικός Νόμος (4685/2020, Άρθρο 97).
Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πιστοποιημένες Εταιρείες

MEΓΑ

Η εταιρεία ΜΕΓΑ, μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, πιστοποιήθηκε, σύμφωνα με τα πρότυπα:
 ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 & ISO 22716:2007.

AB Βασιλόπουλος

Η TÜV AUSTRIA, πιστοποίησε τις εγκαταστάσεις και τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, με το Ιδιωτικό Σχήμα “TÜV AUSTRIA CoVid-Shield”, επίπεδο Principal, για τα μέτρα προστασίας των πελατών και εργαζομένων της.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός, για την πρόνοια της μετάδοσης και της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούνται όλες οι διαδικασίες υγιεινής, ώστε η λειτουργία των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος και οι άνθρωποί της, εργαζόμενοι και πελάτες, να προστατεύονται από τον CoVid-19.

LEGO® Play Factory

Το LEGO® Play Factory στο The Mall Athens, είναι ο πρώτος χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Excellent”!

Forum A.E

Η κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων FORUM A.E. πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, σε επίπεδο Principal.

Euphoria Resort Hotel

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Euphoria resort στο Κολυμβάρι Χανίων με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί στους εργαζόμενους και τους πελάτες του πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.

MarBella Corfu Hotel

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο MarBella Corfu Hotel, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με το επίπεδο “Principal”.

Εταιρικές Δράσεις

Future Loading

Η TÜV Austria Hellas λαμβάνει μέρος στην πρωτοβουλία Future Loading – μιας κοινωνικής, συνεργατικής πρωτοβουλίας από την Coca-Cola και το Ίδρυμα Μποδοσάκη – με στόχο τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας (Ho.Re.Ca), αλλά και την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο.

Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Η TÜV AUSTRIA Hellas, θέλοντας να υποστηρίξει τις δράσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, διενήργησε δωρεάν τον έλεγχο της μελέτης και της τελικής εγκατάστασης, καθώς και την πιστοποίηση ενός σύγχρονου Φωτοβολταϊκού συστήματος Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, το οποίο ήταν δωρεά του Ομίλου Εταιρειών ΕΛΠΕ.

Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα FORECASTING AND DEMAND PLANNER στις 03-04/08/2020 ⌚ 09:00 έως 16:00.
Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα E-Learning  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | ISO 22000:2018, στις 31/08 – 01/09/2020  09:00 έως 16:00.
Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ 

Δείτε αναλυτικά όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα εδώ